Onlangs werd bevestigd dat we in de maand september een evangelisatietour gaan maken in Indonesië! Herhaaldelijk werd door onze contactpersoon gevraagd wanneer we de mensen weer wilden zegenen en bemoedigen en ‘zielen te winnen’!! We gingen ervoor bidden en ervoeren dat de Heilige Geest het groene licht gaf voor de maand september!!

Tot nu toe kunnen we al vertellen dat Deo Volente wij evangelisatiediensten gaan houden in Ambon, Ceram en Papoea. In Papoea gaan we ook de binnenlanden in en brengen het evangelie in de kleinere kerkjes, hongerig om de mensen het Goede Nieuws te vertellen en zielen te winnen voor Zijn Koninkrijk!!

Gezien het feit dat we geen 30 meer zijn zal dit een intensieve reis worden, maar we willen zo lang het mogelijk is verloren mensen brengen naar Jezus zodat ze gered zullen worden, wat het grootste wonder is!!

SPONSORING

Voor het Indonesië project hebben we € 5000,00 nodig. In Indonesië moeten we een paar keer binnenlandse vluchten maken omdat Indonesië hoofdzakelijk bestaat uit zeer grote en kleine eilanden!! Mocht U/jij ons kunnen of willen helpen, maak dan a.u.b. gebruik van de donatieknop!! Ook willen Efi en ik n.a.v. sponsoring in vertrouwen onze mobiele nummer doorgeven: 06 22 494 320 Nu is er nog gelegenheid om het evangelie te prediken en daar moeten we gebruik van maken!

Dat mensen gered worden is het grootste wonder, daarom zegt Jezus: “Ga uit in de hele wereld en predik het evangelie aan de hele schepping”!! Markus 16. En Efi en ik willen gaan, maar we kunnen het niet alleen, we hebben jouw steun en gebed heel hard nodig!! We geloven in een grote oogst van zielen!!

We houden je op de hoogte over het verloop van de Indonesië tour!! Love you friends!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *