Vanwege de komst van onze eerste kleinzoon Manoah in April j.l. waren we helaas genoodzaakt al onze activiteiten even stil te leggen zodat we ons konden concentreren op de baby van onze zoon Samuel en z’n vrouw Melissa!! O wat genieten we trouwens van onze kleinzoon en wat een lief en mooi jongetje. We zijn God zo dankbaar dat we nu (eindelijk) opa en oma zijn!! Waauw!

WE GAAN DEO VOLENTE IN DE MAAND NOVEMBER NAAR NEPAL!!

We hadden onlangs een telefonisch gesprek met onze contactpersoon en vriend pastor Philip Fisherman in Kathmandu!! Hij nodigde ons uit om in de maand november naar Nepal te komen omdat dat de droge periode is. De leiders zijn bezig met de Nepalese autoriteiten om groen licht te krijgen om 2 Openlucht evangelisatiecampagnes te houden. Daarnaast zullen we in diverse grote en kleinere kerken het Goede Nieuws brengen. ZOUDEN JULLIE VOOR DEZE KOMENDE REVIVALMEETINGS WILLEN BIDDEN? Er is een groeiende geestelijke honger in Nepal onder de met name jongeren en zien er naar uit om ze te vertellen over de liefde van God en wat de Heer Jezus voor hun gedaan heeft aan het kruis om hen te redden!!

ZOU JIJ/U ONS FINANCIEEL WILLEN HELPEN?

De kosten voor het NEPAL project komen totaal op 5000,= euro! Zou jij ons willen helpen? Als er 5 personen zijn die € 1000,00 kunnen sponsoren of 10 van € 500,00 dan kunnen we gaan!! Eigenlijk is ieder bedrag meer dan welkom!! Ook willen we het wees/kinderhuis The Fathershouse zegenen met een fijne gift voor voedsel en andere kosten! Mocht je ons willen contacten dan geven we in vertrouwen graag ons mobiele nummer en dat is: 06 22 494 320

WE HOUDEN JE OP DE HOOGTE!! Wij willen hetzelfde doen als wat JEZUS deed!! Hij zegt van Zichzelf in Lukas 19 vers 10: “De Zoon des mensen kwam om te ZOEKEN en te REDDEN” hetgeen verloren was”!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *