Living Water Ministries Logo, with text gradient.

Na ruim 2 jaar weer terug naar Indonesië!!

Gepost op 24 mei 2022

Na ruim 2 jaar niet geëvangeliseerd te hebben in het buitenland vanwege de coronacrisis heeft God voor ons de deuren wijd open gezet om ‘zielen te winnen’ in het grootste moslimland ter wereld: INDONESIE!

We ontvingen van diverse kerkleiders en bevriende voorgangers een berichtje met de vraag wanneer we weer zouden kunnen komen naar Indonesië. Eigenlijk vinden we ieder land super om te evangeliseren, maar bovenaan ons lijstje staat INDONESIE!!

Begin september 2022 hopen we te vertrekken. Als eerste zullen we landen in Jakarta en enkele diensten doen voor de IFGF kerken. Daarna vliegen we naar Semarang voor enkele evangelisatiediensten en hopen onze vriendinnen Els de la Croix en Kitty Abbema te ontmoeten die aan het hoofd staan van het schitterende kinder/weeshuis Tunas Rajawali. Na Semarang vliegen we naar Manado, Noord Sulawesi!! Noord Sulawesi is het enige deel in Indonesië waar christenen in de meerderheid zijn. De rest van het land domineren de moslims! Maar we houden net zoveel van de moslims als van de christenen, omdat God van ze houdt en ze wil redden.

In Manado gaan we een druk programma krijgen van veel evangelisatiediensten en jeugddiensten. Wij danken onze contactpersonen pastor Jimmy Oentoro, zuster Erna, pastor John Pangalila en pastor Franky voor hun liefde, vriendschap en bereidwilligheid om voor ons een programma te maken!! We geloven dat vele vooral jongeren tot levend geloof zullen komen in de ware Messias en Redder Jezus Christus!!

Voordat we weer terug zullen vliegen naar ons kikkerlandje zullen we 5 dagen afsluiten op het schitterende eiland Bali!! We gaan dan heerlijk genieten van zon, zee, heerlijk eten en onze welverdiende rust!!

De kosten voor de september zendingsreis bedraagt totaal € 5000,00. We zijn dankbaar dat er 2 fantastische giften binnenkwamen van € 2000,= en € 1000,= Wat een bevestiging van de Heer dat Hij zo graag kostbare zielen wil redden!!

Bid dat vele zielen zullen komen aan de voeten van Jezus!! Bid ook a.u.b. voor onze financiën. Mocht U ons willen helpen met een bedrag? We zouden dat zeer op prijs stellen!! U bent welkom om Uw gift over te maken via de rode knop!! Of anders? PROJEKTEN REKENING ABN-AMRO NL45 ABNA 05870 85 266 Alvast enorm bedankt!! Samen met jou gaan we de komende september een grote oogst binnenhalen!!