Living Water Ministries Logo, with text gradient.

Nieuwsbrief 2023 Februari

“En hoe zullen zij prediken als ze niet gezonden worden? Zoals geschreven staat: Hoe lieflijk zijn de voeten van hen die VREDE prediken”!!   Romeinen 10 vers 15.

  • Efi in actie samen met het worshipteam van de grote IFGF gemeente van pastor Abraham Yuwono in Manado.

Lieve partners en vrienden,

Vanuit Oldekerk wensen we al onze vrienden een gezegend en gezond 2023!!  We mogen terugzien op een gezegende decembermaand. We zagen in vrijwel iedere dienst mensen een beslissing nemen om Jezus te volgen wat het grootste wonder is! Ook mochten we veel mensen bereiken met de gospeltruck van Vincent Berhitu en zagen op straat vooral jongeren die wij en het team biddend tot Jezus mochten leiden. Wauw!!  

INDONESIE

Afgelopen september hadden we een zeer gezegende tijd in Indonesië!

We waren uitgenodigd om te dienen in veel kerken in Jakarta, Surabaya, Manado (Noord Sulawesi) en sloten af met een aantal diensten op Bali! We ervoeren een enorme honger naar het evangelie want in iedere dienst maakten tientallen mensen, moslims en niet-kerkelijken een beslissing om Jezus te volgen! 

ARJAN EN EFI NAAR DE GEVANGENIS     

Kort na aankomst in Manado vroeg John ons of wij een evangelisatiedienst wilden verzorgen in een beruchte gevangenis!! Nou zeg daar als evangelisten maar eens ‘nee’ tegen! Enthousiast zei ik: “John, al zouden we alleen naar Indonesië gegaan zijn om een dienst te doen in een gevangenis, dan is dat het waard”!! We installeerden de microfoons etc. in een soort kerkzaal op het open terrein en in een mum van tijd was de zaal gevuld met zo’n 120 mannen. Het leek wel een universiteit omdat 80% tussen de 20 en de 30 jaar oud was. Op een gegeven ogenblik zong Efi een Indonesisch lied: “Bapa yang kekal” wat betekent: ’Eeuwige Vader’! Je kon een speld horen vallen. Sommige jongens veegden tranen van hun wangen. Daarna bracht ik een korte boodschap over Gods oneindige Vaderliefde! 

  • Arjan predikt het evangelie samen met z’n tolk in de gevangenis in Manado Rechts: Zo’n 40 mannen gaven hun hart aan de Heer Jezus!! Wat een oogst!

En prijst de Heer, toen ik de bekeringsoproep deed gingen ruim 40 mannen staan en baden met harde stem het heerlijke zondaarsgebed! Voordat ze weer terug naar hun cel moesten, mochten ze ons bij het podium een hand geven om ons te bedanken. Ik had grote moeite om m’n tranen te bedwingen uit liefde voor deze jongens! Diegenen die een beslissing voor Jezus namen kregen allemaal een ‘Nieuw Testamentje’ in het Indonesisch!  

IN DE GROOTSTE PINKSTERGEMEENTE VAN INDONESIE

We sloten af in de grootste Pinkstergemeente van Indonesië, de GPDI met zo’n 10.000 leden. Iedere zondag houden ze 7 diensten waar per dienst ongeveer 1500 mensen naar toe gaan. Efi en ik waren uitgenodigd in de laatste dienst ’s avonds om 19.00 uur omdat die dienst speciaal gericht is voor jongeren en studenten. 

Er was een mega goede muziekgroep en daarna werden wij verwelkomd. Toen Efi begon te zingen genoot iedereen van aanbiddingsliederen en voelden een heerlijke zalving van de Heilige Geest.   Ik bracht een korte evangelisatie-boodschap. Het was muisstil. Toen ik de  bekeringsoproep deed wist ik gewoon niet wat er gebeurde want velen ook op het balkon gingen staan en liepen naar beneden. Ik dacht nog even ‘als die maar niet naar huis’ gaan of ‘heb ik soms te lang gepreekt’? Maar al gauw zag ik dat ze massaal, sommigen onder tranen naar voren liepen en bij het podium gingen staan.  Ongeveer 80 jongeren stonden voorin en namen een beslissing om Jezus te volgen! 

  • Arjan en Efi dienen in de grote GPDI kerk in Manado waar ongeveer 80 mensen werden gered!

NEPAL

Kortgeleden hadden we contact met pastor Philip Fisherman in Nepal en hij vroeg ons of we dit jaar voor evangelisatiediensten willen komen. Zou U/jij voor ons willen bidden of de Heer dit wil bevestigen? Ook wij bidden altijd voor ‘groen licht’!  We geloven dat als dit in Gods plan ligt, de Heer ook in alle financiën zal voorzien die nodig zijn!   

WEBSITE

Zoals te zien is, is de website vernieuwd en eigentijds gemaakt! Als er vragen zijn over de locatie van verschillende dingen op de website, horen wij het graag!

Op dit moment is de webstore nog offline. Hier komen binnenkort producten op die jullie kunnen bestellen! Hiervoor nog even geduld! Verder is het nog niet mogelijk om donaties te maken, hier wordt achter de schermen hard aan gewerkt!