Adres: 2e Maasbosstraat 20 3134 XJ  Vlaardingen

Website:  www.livingwaterministries.nl

E-mail: aknevel@planet.nl - Facebook: Arjan en Efi Knevel

Mobiel: 06.22.494.320 - Voor giften & projecten: NL45 ABNA 058 70 85 266

---

WIJ WENSEN AL ONZE PARTNERS EEN GELUKKIG, GEZEGEND EN VRUCHTBAAR 2017 

 

Lieve partners en vrienden, toen deze foto werd gemaakt stonden we op het punt om naar de campagne te gaan in Hyderabad, India!! Compleet in Indiase stijl. "Bij de Joden een Jood en bij de Grieken een Griek"....

 

MYANMAR

Aan het begin van een nieuw jaar is het altijd goed om te evalueren en terug te denken aan het afgelopen jaar 2016. We komen dan tot de conclusie dat 2016 een zeer vruchtbaar jaar is geweest. Ik denk aan de grote GMF Campagne in de stad Mandalay in het Boeddhistische Myanmar, het voormalige Birma waar duizenden mensen op af kwamen en honderden mensen een keuze maakten voor Jezus.

 

MACEDONIE

Ook hadden we een zeer gezegende tijd in het mooie land Macedonièˆ. We vlogen met een team naar Skopje en werden opgehaald door pastor Tony. Wat een apart gevoel om in een land te evangeliseren waar 2000 jaar geleden de apostel Paulus een visioen kreeg waar hij een man zag die hem riep: "Kom over en help ons". Nu waren wij aan de beurt en mochten zoveel mensen helpen. In iedere dienst deed God heerlijke dingen en vele tientallen mensen kwamen tot levend geloof in Jezus.

 

NEPAL. THE FATHERSHOUSE

Ook in Nepal hadden we een zeer gezegende tijd en hadden grandioze samenkomsten in de kerk van pastor Philip Fisherman waar tientallen jongeren werden gered!! Ook bezochten we ons wees/kinderhuis The Fathershouse en konden we na een lange tijd ze allemaal weer knuffelen en verwennen met kadootjes, snoep en ballonnen!!

Door de zware aardbeving van 2015 waar duizenden slachtoffers vielen werd het FH gebouw zwaar beschadigd. Dank aan de Heer dat alle kinderen het hebben overleeft. Het huidige gebouw lijkt in tact te zijn maar overal zie je kleine en grote scheuren en door de minste trilling bestaat het gevaar dat het gebouw instort. Met de hulp van Stichting HVC, pastor Philip en een paar megasponsors is er een stuk grond gekocht en gaan binnenkort beginnen met de bouw van een nieuw aardbevingbestendig onderkomen voor alle Fathershousekids!! We zijn dankbaar voor iedereen die heeft geholpen om dit mogelijk te maken en niet te vergeten Family7, waar we in onze wekelijkse programma's daarvoor aandacht mochten vragen.

 

INDONESIE

De hele maand november waren we voor evangelisatiediensten in het grootste moslimlanden ter wereld, Indonesièˆ. We hadden zeer gezegende diensten in Ambon, Ceram, Manado, Lombok en Bali, waar de Heer Z'n Woord bevestigde door heerlijke wonderen. In iedere dienst kwamen velen tot Jezus en waren we een verfrissing en bemoediging, ook voor de oudsten, diakenen en pastors.

 

CUBA

De week voor Kerst waren we voor 9 dagen in Cuba. Sinds de dood van Fidel Castro gaan politiek gezien snel dingen positief veranderen. Naast enkele diensten hadden we met pastor Juan Carlos een bespreking over uitbreiding van de verkondiging van de Boodschap van Gods liefde in het Caribische eiland. Het mag een wonder genoemd worden dat we dit jaar vergunning krijgen om een campagne te doen in het theater van de stad Ciego d'Avila. We hoorden dat we toestemming kregen om te mogen zingen, getuigen, maar ik mag niet preken!! Maar prijst God, de Heer heeft me een talent gegeven om 'getuigend te preken' en getuigend 'een bekeringsoproep' te doen. Hahaha!! Bid dat het communisme zal vallen en vrijheid ervaren zal worden voor alle Cubanen.

 

FAMILY7

We zijn dankbaar dat we van onze vriend Dolf van de Vegte, directeur van Family7 zendtijd hebben gekregen om wekelijks onze programma's uit te zenden. We krijgen veel reacties van christenen en niet- christenen. Prime time. Iedere zondagavond 22.30 uur.

 

NEDERLAND

We zijn natuurlijk erg blij dat we ook in ons eigen land jaarlijks een zegen mogen zijn in tientallen kerken en gemeenten. Wat een voorrecht om onze eigen mensen en voorgangers te zegenen en zielen te winnen voor Jezus!!

 

Lieve vrienden

We prijzen de Heer dat we samen met jou, met U, de 'Grote Opdracht' van de Heer mogen uitvoeren!! Weet dat de zielen die zijn gered en gered gaan worden ook op jouw Hemelse bankrekening komen te staan. Samen met jou mogen we de oogst binnen brengen!! We doen het met elkaar!! Mogen we ook dit nieuwe jaar op jouw steun rekenen? Ook vinden we het geweldig als je voor ons en ons gezinnetje wil bidden.

 

DAAROM BLIJFT ONZE LEUZE: 'EVANGELISATIE VAN LEVENSBELANG'!!

 

Veel liefs en blessings
Arjan, Efi, Samuel en Melissa

p.s. Je kan al onze evangelisatieactiviteiten uitgebreid nalezen, inclusief de foto's op de homepage van onze website: www.livingwaterministries.nl 

---

Lieve vrienden,  uw ondersteuning voor ons wereldwijde evangelisatiebediening is van 'Levensbelang', we zijn bezig met de voorbereidingen voor onze Ambon Campagnes.  Wilt U een extra gift overmaken voor Ambon, dan kunt u de rode doneerknop gebruiken en via IDEAL  uw gift overmaken.  

 

---

Living Water Ministries - ANBI geregistreerd - KVK: 411 304 82