Adres: 2e Maasbosstraat 20 3134 XJ  Vlaardingen

Website:  www.livingwaterministries.nl

E-mail: aknevel@planet.nl - Facebook: Arjan en Efi Knevel

Mobiel: 06.22.494.320 - Voor giften & projecten: NL45 ABNA 058 70 85 266

---

"Dank God in alles"... 1 Tess. 5/18

---

Vanuit onze werk/studeerkamer in Vlaardingen wensen wij al onze vrienden en partners de zegen toe van onze Hemelse Abba!! Ons raam staat open en ik hoor de koolmeesjes en een tortelduif in de boom. Ook zij genieten van het voorjaar en zijn dankbaar. Lieve vrienden het is zo belangrijk om dankbaar te zijn en om een dankbare houding te hebben. Niet alleen als alles 'voor de wind' gaat maar ook als we door moeilijke tijden gaan!  We vervallen zo vaak in een spiraal van negativiteit als we niet bewust de Heer danken!! Jaren geleden hoorde ik tijdens m'n gebedswandeling een zachte stem van de Geest die zei: "Ondankbaarheid blokkeert de zegen, maar dankbaarheid opent de deuren van zegen"!! Wauw!

 

CHENNAI (MADRAS) INDIA  van 14  t/m  24 mei a.s. 

Een bekend spreekwoord zegt: "De mens wikt, maar God beschikt". Daarom is het belangrijk voor ons om Gods leiding te zoeken over onze voor zendingsreizen. We zijn blij dat we nu met zekerheid  kunnen zeggen dat de Heer de deuren wagenwijd geopend heeft om naar 's werelds grootste Hinduland te reizen. Al een geruime tijd vroeg onze contactpersoon br. Thomas George wanneer we weer naar India komen en onlangs ontvingen we een email van  Kamelesh Babu, voorganger van een grote gemeente in Madras of we asjeblieft wilden komen. Ineens wisten we: 'Het is nu de tijd om te gaan!! Er wordt op dit moment voor ons een 3-daagse leidersconferentie en een 3-daagse evangelisatiecampagne voorbereid!!                                                             

Klik op de afbeelding om het te vergroten

"Hoe zullen zij Hem dan aanroepen in wie zij niet geloven? En hoe in Hem geloven van wie zij niet gehoord hebben? En hoe zullen zij horen zonder iemand die predikt"? Romeinen 10/14

---

Op maandag 14 mei a.s. zullen samen met Jeroen Elferink vertrekken naar India. Jeroen is onze geestelijke zoon en tevens een professionele cameraman die de leidersmeetings en de evangelisatiecampagne zal filmen. We zullen t.z.t. deze revivalmeetings laten zien op o.a. Family7 en UNITED7. 

 

De totale kosten voor de India revivals bedraagt €4000,00  Dankzij onze trouwe partners hebben we al een budget voor €2000,00 We hebben dus nog dringend €2000,00 nodig!  Wie helpt? Als er 2 partners kunnen helpen met een gift van € 1000,00 dan kunnen we gaan!! Of als er 6 vrienden zijn die een donatie kunnen doen van € 500,00.  Mogen we lieve vrienden een beroep op jou doen?  Eigenlijk is ieder bedrag meer dan welkom!! 

 

Mocht U ons kunnen helpen? Dan zijn dit onze bankgegevens: Living Water Ministries ABN-AMRO Projecten  NL 45 ABNA 058 70 85 266. o.v.v. Evangelisatie India!

Klik op de afbeelding om het te vergroten

ONS MOTTO IS: EVANGELISATIE VAN LEVENSBELANG!!

 

LWM PARTNERPARTY

 

Noteer alvast in je agenda! Op zaterdag 15 september zullen we weer een partnerparty houden voor al onze partners en vrienden. We gaan een korte dankdienst houden vol met leuke verrassingen en zullen je een update geven van de plannen van Living Water Ministries. En natuurlijk weer een feestelijke tombola met vele prijzen,  alsmede een videopresentatie!  En k gaan we lekker eten en drinken en onze partners in het zonnetje zetten. Reserveer vast deze bijzondere dag in je agenda!!  De locatie wordt bevestigd!!FAMILY7

Op dit moment zendt Family7 een serie uit van 5 TV programma's over onze recente zendingsreis in Roemenie. Iedere zondagavond in: "Op reis met Arjan en Efi"   Aanvang 22.30 uur. Herhaling maandagmiddag 14.30 uur 

---

Living Water Ministries - ANBI geregistreerd - KVK: 411 304 82