Adres: 2e Maasbosstraat 20 3134 XJ  Vlaardingen

Website:  www.livingwaterministries.nl

E-mail: aknevel@planet.nl - Facebook: Arjan en Efi Knevel

Mobiel: 06.22.494.320 - Voor giften & projecten: NL45 ABNA 058 70 85 266

---

WEER TERUG IN HOLLAND. GROTE BEMOEDIGING EN OOGST IN INDIA!!

 

Lieve partners en vrienden,

We willen doorgeven dat we 25 mei j.l. weer thuis kwamen. We hadden een grandioze en gezegende tijd in India en mochten een bemoediging zijn voor honderden leiders/pastors. De leidersdagen en evangelisatiediensten werden georganiseerd door onze contactpersoon Dr.Thomas George en pastor Kamelesh Babu. De leidersconferentie werd bezocht door een paar honderd  geestelijk hongerige voorgangers.

                                                           

Klik op de afbeelding om het te vergroten

Foto links: We bezochten een 'kampong' waar de allerarmsten wonen. We maakten de ouders en kinderen blij door ze te zegenen met pakken koek, snoep, ballonnen en....gebed!!

---

We hielden de samenkomsten in Minjur, een buitenwijk van Chennai. De christenen en gemeenteleiders in India hebben het moeilijk. Daarom is bemoediging voor onze broeders en zusters uitermate belangrijk. Efi zong heerlijke liederen en zelfs een lied in het Tamil. Ik sprak en gaf les over het onderwerp: "Pressing towards the next level".  De mensen dronken ieder woord in en genoten zichtbaar. We hadden een paar honderd tasjes laten kopen voor iedere voorganger om de bijbel etc in te doen en de vrouwen kregen een gloednieuwe kleurige paraplu!! (Tegen de zon en regen) We hadden een paar honderd maaltijden laten koken bestaande uit witte rijst, groente, gebakken kip en pickles en tegen het einde van de middag ging iedereen weer verzadigd naar lichaam, ziel en geest huiswaarts!! 

                            

Ook waren er voor ons enkele evangelisatiediensten georganiseerd alsmede een paar kerken. In iedere samenkomst ervoeren we een heerlijke aanwezigheid van de Heer en tijdens een oproep voor gebed lieten de mensen hun tranen de vrije loop!! God deed heerlijke dingen en mensen getuigden over hun genezing. In de laatste avond werd een totaal verlamde vrouw genezen, stapte uit haar rolstoel en begon te lopen. Dit is gefilmd. Iedereen was enthousiast!!  In iedere samenkomst deed God het grootste wonder en werden mensen gered!!  Totaal gaven ongeveer 120-tot 130 mensen hun hart aan Jezus!! 

 

Er staat een uitgebreid Indiaverslag op onze website: www.livingwaterministries.nl Daar kan je ook 4 videoclips bekijken die online ook op YouTube staan. 

 

 

WE GAAN NAAR CUBA!! Van 17 juni t/m 30 juni.

17 juni a.s. vertrekken Efi, Jeroen en ik voor evangelisatiediensten en 2 leidersconferenties naar Cuba. We zijn blij dat onze Samuel ook mee gaat als deel van ons gebedsteam. Het straatarme communistisch eiland in de Cariben zucht nog steeds onder het bewind van dictators. Na het overlijden van Fidel Castro en het aftreden van z'n hoogbejaarde broer Raul en het aantreden vaneen veel jongere president Miguel Diaz, lijkt er wat meer vrijheid  te komen. Maar nog steeds lijden veel mensen onder de armoede en lijkt er geen toekomst voor de Cubaanse jongeren.  Toch vertonen er meer en meer scheuren in het communistisch bolwerk en vele gelovigen bidden en geloven dat spoedig het communisme zal vallen! In ieder geval willen wij de leiders en de gelovigen bemoedigen en tegen ze zeggen: "Hold fast a little longer, for help is on the way". Psalm 121.   Onze contactpersoon pastor Juan Carlos heeft een druk bezette programma voor ons gemaakt en daarom geloven we voor een grote oogst van zielen en heerlijke wonderen!! 

 

FINANCIELE OPKIKKER VOOR DE CUBAANSE PASTORS!

We zullen een extra grote koffer meenemen met hulpgoederen! De tickets naar Havanna zijn betaald en we zeggen: "Prijst de Heer"!!  De doorsnee Cubaan verdient € 25,00 per maand. Wat we nou zoooo graag willen doen is het volgende: "We zouden het geweldig vinden om zoveel mogelijk trouwe voorgangers een envelop te geven met een maandsalaris van € 25,00. Gewoon om ze te bemoedigen en blij te maken. Het is lieve vrienden geheel vrijblijvend, maar als jij 2 voorgangers wil zegenen, maak dan € 50,00 over op LWM. Mocht U 4 pastors willen zegenen dan maakt u € 100,00 over. U bepaalt hoeveel personen!  We hebben dit de vorige keer ook gedaan en wij hebben de tranen gezien van dankbaarheid van deze trouwe dienstknechten van de Heer. 

 

Mocht je het op je hart hebben om te helpen? Maak dan Uw donatie over op: Living Water Ministries  Projecten  NL45 ABNA 058 70 85 266 o.v.v. pastors Cuba. 

Klik op de afbeelding om het te vergroten

GEBED

Zouden jullie voor ons willen bidden? We zijn van 17 juni t/m 30 juni op het zendingsveld. Bid voor bescherming. kracht en steeds weer nieuwe (Heilige Geest) energie! Bid voor de leidersmeetings en bid dat velen tot levend geloof zullen komen in de Heer Jezus! We love you!                Daarom blijft onze leuze: Evangelisatie van levensbelang!!

---

Living Water Ministries - ANBI geregistreerd - KVK: 411 304 82