Adres: 2e Maasbosstraat 20 3134 XJ  Vlaardingen

Website:  www.livingwaterministries.nl

E-mail: aknevel@planet.nl - Facebook: Arjan en Efi Knevel

Mobiel: 06.22.494.320

---
Jullie vrienden en evangelisten Arjan en Efi

Lieve vriend(in)

Het jaar 2019 is nog maar net begonnen of het gonst op ons kantoortje alweer vanwege de voorbereidingen en de planning van de buitenlandse zendingsreizen. Maar ook de coördinatie van onze revivalmeetings en activiteiten in eigen land! Wat  een zegen om in deze tijd een lichtend licht en een zoutend zout te zijn om de wereld te vertellen dat God een God van liefde en genade is!!

Nepal

Nepal

14 februari a.s. zullen we vertrekken naar Kathmandu. Ps. Philip Fisherman heeft een aantal evangelisatiediensten, een leiders training en een vrouwenconferentie voor ons georganiseerd. Ook zullen we een campagne houden in zijn gemeente, de Great Commission Church. Tevens zullen we de opening bijwonen van ons nieuwe gebouw 'The Fathershouse". Toen in 2015 Nepal werd getroffen  door de afschuwelijke aardbeving waar duizenden Nepalezen stierven, raakte het gebouw zwaar beschadigd. Daardoor mochten de kinderen niet meer terug en sliepen vele weken in tentenbuiten op straat!

Klik op de afbeelding om het te vergroten

Foto 3

Van links naar rechts: pastor Dishan staat verbijsterd te kijken bij het zien van zoveel ellende. Onze kinderen sliepen een lange tijd onder een tentzeil. Pastor Philip met z'n groene team.

---

HULP VOOR DE KINDEREN IN NEPAL       

Ik deelde de noodsituatie met Dolf v/d Vegte, directeur van Family7 en hij gaf toestemming om op Family7 een ACTIE voor te bereiden voor de weeskinderen. De mensen begonnen gul te doneren en ook via onze partners kwamen er een paar grote giften binnen. Ook zijn we Stichting HVC enorm dankbaar voor hun betrokkenheid en hulp voor het 'Fathershouse' project. Er werd een stuk grond gekocht en ze begonnen te bouwen!

 

Klik op de afbeelding om het te vergroten

Foto 5

De kinderen zijn zo blij dat mede door de hulp van gulle gevers uit Nederland ze kunnen wonen in een nieuw aardbevingbestendig gebouw 'The Fathershouse'. 

Er is recent een aantal financiële giften binnengekomen voor Nepal, maar er is dringend nog een bedrag nodig van € 1350,00.  Mocht het in Uw vermogen liggen om ons te helpen dan zouden we dat zeer op prijs stellen!  Maak dan je gift over op ABN-AMRO:projecten NL45 ABNA 058 70 85 266 o.v.v. Nepal.

 

INDONESIE

We kregen onlangs een telefoontje van pastor John Pangalila die vroeg wanneer we weer naar Indonesië willen komen. Hij vertelde ons dat diverse pastors hem hadden gebeld met de vraag wanneer Arjan en Efi Knevel weer komen!! Dit vonden we een geweldige bevestiging dat als God een deur opent, niemand hem kan sluiten. Bid lieve vrienden dat God ons een rijke oogst van zielen zal geven in het grootste moslimland ter wereld!! 

                                                 

DANKBAAR

We blijven het zeggen, maar we zijn zo dankbaar dat jij/U onze LWM partner bent en helpt om de oogst binnen te halen!! Juist nu is het de tijd om te arbeiden! We doen het met elkaar! Mogen we je vragen om tussen de 14e en 26e februari a.s. specifiek voor ons te bidden?  Dank je wel lieve vrienden...

 

FAMILY7

We krijgen regelmatig fijne reacties n.a.v. onze wekelijkse televisieprogramma's waarin we de mensen meenemen naar de landen waar we evangeliseren en getuigenissen van wonderen. Iedere zondagavond om 22.30 uur. Herhaling maandagmiddag 14.30 uur

---

Living Water Ministries - ANBI geregistreerd - KVK: 411 304 82