Website:  www.livingwaterministries.nl

E-mail: aknevel@planet.nl - Facebook: Arjan en Efi Knevel

Mobiel: 06.22.494.320

Bank: NL45 ABNA 058 70 85 266 o.v.v. Campagnes Indonesië  

---
Jullie vrienden en evangelisten Arjan en Efi

Lieve vriend(in)

Hoe is het met jullie? Het is de hoogste tijd om te vertellen dat we in mei jl. een geweldige gezegende zendingsreis hebben gehad in Indonesië. We zijn er van doordrongen en dankbaar aan God dat de deuren in het grootste moslimland ter wereld voor ons wijd open staan. In iedere dienst ervoeren we een krachtige zalving van de Heilige Geest! Totaal gaven ruim 350 mensen, vooral jongeren, voor het eerst hun hart aan de Heere Jezus!

JAKARTA

Na een lange reis kwamen we uiteindelijk aan op de luchthaven van Jakarta. We werden opgewacht door Andy, een neef van Efi die ons met z’n busje naar ons hotel bracht in Serpong. We hadden een dag vrij om lekker te wennen aan het klimaat en te acclimatiseren. Het spreekwoord luidt: “Een goed begin is het halve werk”, want de 1e zondag waren we uitgenodigd door pastor Jimmy Oentoro om te zingen en te spreken in de grote hoofdkerk van de IFGF, de DÔME in Lippo Karewacci. Het werd een geweldige dienst en ongeveer 1500 mensen genoten van onze liedjes en van de boodschap die ik bracht. 

Klik op de afbeelding om het te vergroten

---

SEMARANG

Na Jakarta vlogen we naar Semarang. We werden opgehaald door onze vrienden Els de la Croix en Kitty Abbema. Deze dames zijn de grondleggers en staan aan het hoofd van het kinder/kinderhuis Tunas Rajawali waar 70 kinderen wonen.  We verbleven in het mooie gastenverblijf en hadden dolle pret met de kinderen. Ook deden we een dienst voor alle kinderen op het terrein en hadden een goede tijd met ze. In Semarang had Els een aantal evangelisatiediensten geregeld die tot grote zegen waren.

 

MANADO

In Manado hadden we 6 zeer krachtige evangelisatiediensten. We waren uitgenodigd in een grote GPDI kerk in Languan. De mensen waren zo hongerig en genoten van iedere minuut. Als Efi een liedje zingt in Maleis vinden de mensen dat helemaal super! Toen ik na m’n boodschap een bekeringsoproep deed kwamen ruim 70 mensen naar voren waaronder veel tieners en kinderen, sommigen onder tranen en ontvingen hun redding!

 

JEUGDDIENST

Op zondagavond gebeurde er iets wonderbaarlijks! We waren gevraagd om in een speciale jeugddienst op te treden. Ruim 200 jongeren waren gekomen. Het sfeertje zat er goed in en de kerk was helemaal omgebouwd voor jongeren. Geen felle TL buizen maar alleen blauwe, rode en gele discolampen. Super!! Na een enthousiaste en luidruchtige lofprijzing werden we door de jeugdpastor voorgesteld. Na een daverend applaus begonnen we ons programma. Efi zong als een lijster en bij het liedje: “Lord You are good and Your mercy endureth forever”..gingen ze helemaal uit hun dak.

 

Toen gebeurde er iets wonderlijks! Toen ik na m’n boodschap een bekeringsoproep deed, kwamen van de 200 jongeren, ongeveer 80 jongeren naar voren lopen om Jezus aan te nemen. En toen ze voorin stonden werden ze allemaal (!!) gedoopt in de Heilige Geest en begonnen in tongen te spreken, te huilen en te knielen voor de Heer!! 

 

Na de Glorie in Manado vlogen we naar Surabaya en hadden heerlijke verfrissende diensten. Daarna vlogen we naar Bali en hadden enkele samenkomsten maar konden ook een paar dagen tot rust komen na ons drukke programma alvorens we weer terug zouden reizen naar ons kikkerlandje.

 

---

DE IFGF WERELDCONFERENTIE IN JAKARTA  Van 31 juli t/m 2 augustus.

Voor ruim 20 jaar zijn Efi en ik verbonden aan de IFGF gemeenten in Jakarta waar ps. Jimmy Oentoro de grondlegger van is. De organisatie IFGF staat aan het hoofd van 3000 kerken wereldwijd. Ze hebben kerken in China, Vietnam, Maleisië, Amerika en natuurlijk  velen in Indonesië.    We vinden het een zegen dat we deel uitmaken van deze organisatie.  Dit jaar vieren ze hun 30-jarige jubileum en dat wordt feestelijk gevierd. Er zullen honderden leiders uit vele landen aanwezig zijn en wij mogen uiteraard niet ontbreken. De hotel accommodatie en maaltijden zullen worden betaald door IFGF.  

 

Alleen voor de 2 tickets naar Jakarta hebben we geloof nodig. Mocht U een donatie willen doen voor onze nieuwe Indonesië missie dan zouden we dat zeer op prijs stellen. Want we hebben nog een wondertje nodig!! ABN AMRO: 45 ABNA 058 70 85 266 o.v.v. Indonesië 

 

Na de IFGF conferentie in Jakarta zijn we gevraagd om in 2 zondagdiensten te zingen en te spreken in de grootste Pinkstergemeente van Bali, de Rock Church, die ongeveer 5000 leden telt en waar Timothy Arifin de senior pastor is!!

ieve vrienden wilt u voor ons bidden?

We geloven dat de Here ZAL voorzien in alles wat we nodig hebben en dat we beschermd en weer veilig thuis zullen komen. 

 

Ontvang al onze liefde en God bless you!! Jullie vrienden, evangelisten Arjan en Efi Knevel

p.s. Mocht je op vakantie gaan, dan wensen we jullie een superfijne vakantietijd. 

Foto 3

Grote honger en dorst onder vele Indonesische jongeren naar Jezus!! Jezus zegt: “Werk nu het nog dag is. Want spoedig komt de nacht, dan kan niemand meer werken”!!


Bekijk ook onsverslag op onze website: www.livingwaterministries.nl

---

Living Water Ministries - ANBI geregistreerd - KVK: 411 304 82