Website:  www.livingwaterministries.nl

E-mail: aknevel@planet.nl - Facebook: Arjan en Efi Knevel

Mobiel: 06.22.494.320

Bank: NL45 ABNA 058 70 85 266 o.v.v. Campagnes Indonesië  

---

ARJAN, EFI, SAMUEL EN MELISSA WENSEN JE GEZEGENDE KERSTDAGEN EN EEN VOORSPOEDIG EN GEZOND 2020!!

Nog eventjes en het is KERST!! Overal treffen de mensen hun voorbereidingen om hun huis gezellig te maken en de boom wordt weer opgetuigd. Supermarkten beleven topdagen en iedereen maakt zich gereed voor een paar gezellige dagen met familieleden en vrienden. Maar hoe weinig mensen denken na over de betekenis van Kerst!!  Kerstvieren zonder het Christuskind is als een Kerststal met een lege kribbe!! Alles is er. De herders, het vee en zelfs Jozef en Maria. Maar de kribbe is leeg. Lieve vrienden, wat zijn wij rijk en wat een genade dat we de Heer Jezus mogen kennen als onze Zaligmaker. We hebben  een enorme opdracht om mensen in onze omgeving te vertellen wie Hij is en dat God van hen houdt!

NEPAL

Dit jaar 2019 hadden we een geweldig gezegende tijd in het Boeddhistische ministaatje Nepal! Ook bezochten we onze weeskinderen in ‘the Fathershouse’. Het is zo’n zegen om een compleet nieuw gebouw te zien dat gesponsord en gefinancierd werd door gulle gevers. We hadden een heerlijke tijd met de kinderen, baden voor ze en zegenden hen in Jezus Naam! Je begrijpt dat we daarna dolle pret met ze hadden. Iedereen kreeg een kadootje, snoep en gekleurde ballonnen! 

Klik op de afbeelding om het te vergroten

---

Ook hadden we in de nieuwe kerk van pastor Philip een grandioze campagne waar velen een keuze maakten om een volgeling van Jezus te worden!! We baden voor de zieken en mensen getuigden op het podium  over hun wonder. Dit alles is gefilmd en zullen we t.z.t. op Family7 en united7.tv gaan uitzenden. Twee dagen voor ons vertrek hadden ze een jeugdmanifestatie georganiseerd hoog in de bergen. Met een paar grote gehuurde stadsbussen vol gepakt met (enthousiaste) jongelui verzorgden we een gospelconcert met een korte boodschap. Tientallen jongeren namen een beslissing voor Jezus!!   

---

INDONESIE

Christmas4

Efi zingt in de mega IFGF Dome in Lippo Karewacci, Jakarta. Foto rechts: In het midden staat Arjan in een donkerblauw shirt met naast hem Riki z’n vertaler! Tijdens die jeugd celebration namen ruim 60 jongeren een beslissing voor Jezus! Revival!!

 

We zijn God dankbaar dat de deuren  in het grootste moslimland ter wereld Indonesië wijd open staan voor ons!! We weten dat dit het werk van God is. We houden van de Indonesiërs en hebben zo’n liefde voor de jongeren!!   Maar ook de nieuwe generatie apprecieert  onze bediening en zijn wild enthousiast!! Dit jaar 2019 hebben we 2x een zendingsreis gemaakt door Indonesië en waren uitgenodigd voor de Global IFGF Conferentie in Jakarta. Ook hielden we revivalmeetings in Jakarta, Bogor, Semarang, Surabaya, Manado en Bali en mochten honderden met name jongeren tot Jezus leiden. 

INDIA

Ook dit jaar 2019 opende de Heer de deuren voor ons om in het grootste hinduland India revivalmeetings te houden in Chennai (Madras) Ook in India zagen we velen tot Jezus komen en bevestigde de Heer Z’n Woord door heerlijke wonderen!  

TANZANIA

Onlangs ontvingen we van John Balole, pastor van een grote gemeente in Bukoba, een uitnodiging om in 2020 weer naar Tanzania te komen voor evangelisatiediensten en een  campagne waar diverse kerken aan mee gaan werken.

Lieve vrienden, mede dankzij jullie maandelijkse en regelmatige financiële ondersteuning mochten we veel zielen brengen aan de voeten van Jezus en een bemoediging zijn voor vele leiders en gelovigen!! Mogen we in het nieuwe jaar 2020 weer op Uw steun rekenen? Pas geleden is mijn grote voorbeeld en inspirator evangelist Reinhard Bonnke ‘bevorderd tot heerlijkheid’.  Efi en ik willen juist nu in diezelfde compassie voor ‘het verlorene’, samen met jou, ‘de hel plunderen en de Hemel bevolken’.

---

Living Water Ministries - ANBI geregistreerd - KVK: 411 304 82