Logo

Website:  www.livingwaterministries.nl

E-mail: aknevel@planet.nl - Facebook: Arjan en Efi Knevel

Mobiel: 06.22.494.320

Bank: NL96 ABNA 048.48.77.291 o.v.v. Ondersteuning fam.Knevel

---

Ons favoriete zendingsland: Indonesië in 2019. Aankomst luchthaven Jakarta. Het grootste moslimland in de wereld! God doet altijd heerlijke dingen in Indonesië en velen, met name jongeren worden aangeraakt en komen tot geloof!!

“Het gebed van de rechtvaardige vermag veel omdat er kracht aan wordt ontleend” Jac. 5:16

Klik op de afbeelding om het te vergroten

Lieve Partners, 

De hoogste tijd voor weer een nieuwe update vanuit Vlaardingen. Hoe is het met jullie vrienden? We vertrouwen dat het goed gaat! Maar mochten er uitdagingen zijn, dan bent je van harte welkom om ons jouw gebedsverzoek te e-mailen. Iedere dag in onze gebedstijd bidden we voor al onze partners en dragen hen op voor de Troon van Genade. Gebed is de motor van iedere gelovige. De bijbel zegt dat “het gebed van de rechtvaardige (gelovige) veel vermag”. Uw gebedsverzoek wordt uiteraard strikt vertrouwelijk gehouden en blijft alleen bij Efi en mij, daar kan je op rekenen!!

 

HET CORONAVIRUS

Het is voor een ieder, dus ook voor ons heel onwezenlijk en het kwam nooit eerder voor dat we al voor ongeveer 5 maanden onze buitenlandse zendingsreizen moesten verplaatsen. Dit wil echter niet zeggen dat we niet actief zijn! We zijn druk bezig met een inhaalslag om onze TV programma’s te editen, te ondertitelen en gereed te maken voor Family7. We hebben nog zoveel materiaal en het werk is intensief.  Op dit moment maken we een serie klaar van een zendingsreis die we in 2018 maakten in Cuba waar ook onze zoon Samuel bij was en hij een paar keer gevraagd werd te spreken en te bidden voor de jongeren!!

Channel-link

EEN EIGEN YOUTUBE KANAAL 

https://youtu.be/s7FGsxB4QVY

Vrij recent openden we ons eigen YouTube kanaal, in het bijzonder voor mensen die geen Family7 kunnen krijgen. Regelmatig plaatsen we onze TV programma’s er op onder de naam: Arjan en Efi Knevel. We krijgen berichten van mensen uit o.a. Canada, Indonesië, Nepal en India die ons vertellen hoe enorm gezegend en bemoedigd ze zijn. Daarom zijn we blij dat we onze programma’s op Family7 altijd in het Engels hebben opgenomen, zodat niet alleen de mensen in ons land, maar ook de mensen waar ook ter wereld kunnen genieten van de liederen en de boodschap! 

Vergeet niet te ‘Liken’ en als je meer wil, je te abonneren!

LIVESTREAMDIENSTEN

We zijn dankbaar dat we regelmatig  uitgenodigd worden om in kerken en gemeenten te komen om een livestreamdienst te verzorgen. Zo waren we te gast bij pastor Leen Koster in Nieuwerkerk a/d IJssel, onze vrienden Pastors Ab en Marcia Meerbeek NLEG Alphen ad. Rijn. Ook bij Arno v/d Knaap, pastor van GOD Centre in Voorschoten hadden we een humorvol en emotioneel tafelgesprek. Maar ook in de Emmanuel Gemeente in Deventer alsmede in de nieuwe kerk van Gemeente Gods in Hoogezand bij onze vriend pastor Gerke Oostra etc,  etc.. 

 

ROEMENIË

Langzaam maar zeker gaan de deuren om het Goede Nieuws te prediken weer open. Onlangs nam Ronald Wolthuis contact met ons op met de vraag of we, zodra het licht op groen springt, naar Roemenië te komen om op 3 diverse locaties openluchtdiensten te houden onder de zigeuners. We staan te popelen om weer ‘zielen te winnen’ voor Jezus!! 

 

AUTOBIOGRAFIE

Al geruime tijd hoorde ik van diverse vrienden of het niet eens tijd zou worden om m’n eigen boek te schrijven omdat we in onze lange bediening zoveel wonderlijke dingen hebben meegemaakt, maar steeds wuifde ik het weg. Maar ook onze Samuel zei diverse keren: “Pa, je moet echt aan je boek beginnen, want straks als jullie er niet meer zouden zijn weet ik te weinig van jullie avonturen met God”!!   Een paar weken geleden voelde ik dat de Heer tot m’n hart sprak en zei: “Nu is het de tijd en ik ben begonnen….

BREAKINGNEWS

Voor diegenen die het nog niet wisten, maar 4 september j.l. zijn onze zoon Samuel en Melissa in het huwelijksbootje gestapt. Het werd een zonovergoten dag met veel verrassingen, blijdschap, emotie en dankbaarheid!!

We danken God dat we onze lieve zoon Samuel 25 jaar lang mochten koesteren en verzorgen. Samuel en Melissa zijn actief in de Levensbron Gemeente in Zevenhuizen (Gr) en zijn o.a. jeugdleiders en dienen met hart en ziel de Heer!  Ook waarderen we dat Samuel tevens actief is om ons te helpen om dingen te realiseren voor Living Water Ministries!!  

Wedding-link

Als je het leuk vindt dan kan je de trouwdienst bekijken op  https://youtu.be/St7b1s89_j8 “Samuel en Melissa”

Klik op de afbeelding om het te vergroten

Foto 2

Zendingsreis Cuba: samen in de bediening.   Even voorstellen: Mr.& Mrs. Knevel Jr.

ONDERSTEUNING 

We willen tot slot benadrukken dat we zo dankbaar zijn met partners en vrienden als U!! Mede door jullie gebed en financiële ondersteuning werden we door de corona nachtmerrie geloodst. God heeft steeds op wonderlijke wijze voorzien zodat we iedere maand alle televisiekosten en de kosten voor de bediening konden betalen!!  Je zaait in goede grond en wees ervan verzekerd dat je oogst onderweg is. We houden je op de hoogte! www.livingwaterministries.nl

 

Liefs en zegen,

Arjan en Efi 

---

Living Water Ministries - ANBI geregistreerd - KVK: 411 304 82