Logo

Website:  www.livingwaterministries.nl

E-mail: aknevel@planet.nlFacebook: Arjan en Efi Knevel

Instagram: @arjanenefiknevel - Mobiel: 06.22.494.320

Bank: NL96 ABNA 048.48.77.291 o.v.v. Evangelisatie

---

ARJAN, EFI, SAMUEL EN MELISSA WENSEN JE GEZEGENDE KERSTDAGEN EN EEN VOORSPOEDIG EN GEZOND 2021!!

“Hij kwam tot het Zijne, maar de zijnen hebben Hem niet aangenomen. Maar ALLEN die Hem aangenomen hebben, hun heeft Hij macht gegeven kinderen van God te worden, namelijk die in Zijn Naam geloven”. Johannes 1 vers 11/12

Klik op de afbeelding om het te vergroten

Lieve partners en vrienden,

Vorig jaar rondom deze tijd wist nog niemand wat een moeilijk jaar 2020 zou worden. We kwamen (nog) gewoon als familie en vrienden bij elkaar en genoten van ons Kerstdiner en de gezelligheid!!  Praktisch niemand had gehoord over woorden als: Covid-19, RIVM en ‘Social distancing’.

 

Toen in februari het wereldwijde noodlot toesloeg realiseerden slechts weinig mensen wat voor een afgrijselijk effect het coronavirus zou hebben. Wij als christen weten dat het corona virus een duidelijk eindtijdteken is. Jezus noemt letterlijk in Mattheus 24 dat een van de duidelijke tekenen van Zijn 2e komst o.a. ‘besmettelijke’ ziekten zijn. Natuurlijk zijn er altijd besmettelijke ziekten geweest, maar altijd nationaal of regionaal. Tot grote schrik van vele virologen bleef het niet alleen beperkt tot 1 land, nee het verspreidde zich in rap tempo  over de hele wereld. Niemand weet wat 2021 ons gaat brengen, maar we mogen weten dat wat er ook gaat gebeuren als gelovigen in Jezus, wij in de schuilplaats van de Allerhoogste mogen vertoeven en die schuilplaats is Jezus!!  Uw en mijn Bewaarder slaapt, nog sluimert zegt Psalm 121.  De Heer Jezus zegt: “Als je van al die dingen hoort en ziet gebeuren…HEFT JE HOOFD OMHOOG!! Want daar komt onze hulp vandaan. De Heer zal ons bewaren en Zijn engelen bevel geven om ons te beschermen. Psalm 91.


Wat is dat een heerlijke zekerheid, wat de bovenstaande tekst zegt dat we kinderen van de Vader zijn, omdat we Hem hebben aangenomen!!  Het vleesgeworden woord kwam naar die stal in Bethlehem om ons te redden, te herstellen, vrede en blijdschap te geven! 

GOED BEZIG!

Ondanks het feit dat we dit jaar geen zendingsreizen konden maken, hebben we beslist niet stilgezeten. Regelmatig werden en worden we gevraagd om in diverse gemeenten een z.g. ‘livestreamdienst’ te verzorgen en bereikten we via ‘social media’ duizenden mensen met het Goede Nieuws.  Straks rondom Kerst zullen we 5 kerstdiensten verzorgen in Den Haag, Rotterdam, Alphen a/d Rijn, Haarlem en Apeldoorn.

FAMILY7

We konden veel tijd investeren in het editen van onze nieuwe TV programma’s wat erg intensief werk is. De programma’s zijn in het engels, maar altijd voorzien van nederlandse ondertiteling  zodat ook de mensen, buiten Nederland van onze TV programma’s kunnen genieten, via Youtube.

OPWEKKING/REVIVAL

Ik geloof en velen met mij dat na de wereldwijde corona nachtmerrie, er een wereldwijde opwekking gaat uitbreken, EEN BEWEGING VAN Gods Geest waar nog honderdduizenden mensen tot geloof zullen komen in Jezus waar de profeet Joel over spreekt. Er liggen nu al weer uitnodigingen op ons bureau om revivalmeetings te houden in Tanzania, Nepal en Indonesië. Mogen we ook in het nieuwe jaar weer op Uw steun rekenen?   Samen met jou, als een familie zullen we weer het Goede Nieuws prediken d.m.v. zang en de Boodschap en laten ons door niets tegenhouden!! “Dit evangelie van het Koninkrijk MOET gepredikt worden” sprak Jezus! Waarom? Omdat God in Zijn enorme liefde zoveel mogelijk mensen nog wil behouden!!   Weet dat we iedere dag voor al onze partners en vrienden bidden!

Foto 2

We sturen regelmatig financiële hulp aan voorgangers in Indonesië en Nepal! En niet te vergeten ons kinderhuis “The Fathershouse”.  Mocht U ons willen helpen voor een extra Kerstgift voor ons zendingswerk, dat onverminderd doorgaat, dan stellen we dit zeer op prijs!!  Maak dan Uw Kerstgift over op NL45 ABNA 058 7085 266. Efi en ik willen U daarvoor hartelijk danken!!

Channel-link

BELANGRIJK: Op ons YouTube kanaal: “Arjan en Efi”, kan je genieten van een schitterende en sfeervolle ‘Kerstspecial’ vanuit Siberia. Geniet van een echt ‘winterwonderland’!!

 

Like, share and subscribe!!!!

We wensen al onze vrienden en partners Gezegende Kerstdagen en een gezond en een vredevol 2021!!  Arjan en Efi, Samuel en Melissa….

---

Living Water Ministries - ANBI geregistreerd - KVK: 411 304 82