Logo

Website:  www.livingwaterministries.nl

E-mail: aknevel@planet.nlFacebook: Arjan en Efi Knevel

Instagram: @arjanenefiknevel - Mobiel: 06.22.494.320

Bank: NL05 ABNA 049.27.35.638 o.v.v. zendingsgift

Bank: NL96 ABNA 048.48.77.291 o.v.v. Ondersteuning fam. Knevel

---

Klik op de afbeelding om het te vergroten

In 2018 waren we wederom voor een zendingsreis in het straatarme Cuba. Een groot deel van de Cubanen leeft nog steeds onder invloed van wijlen dictator Fidel Castro. Cuba is een communistische staat en is samen met Haïti één van de armste landen van de Caribisch gebied. De Cubanen lijden, mede door het communisme,  schrijnende armoede. De werkeloosheid is gigantisch!!

 

“O als ik niet had geloofd des Heren goedheid te zullen zien, ik was allang gestorven, wacht op de Heer, Uw hart wordt niet verslagen”. Psalm 27 vers 13 en 14.

 

Lieve partners, 

 

Hoe is het met jullie? We vertrouwen dat het ondanks de corona-pandemie goed gaat!! Voor iedereen is deze periode zeer moeilijk, maar we geloven dat deze nachtmerrie spoedig achter de rug is!! Trouwens wat heerlijk dat we onlangs hoorden dat er door honderdduizenden christenen “all over the world” in groepen en kerken gebeden en gevast wordt voor een opening van de grenzen!!  O, wat missen we het zendingsveld, wat missen we de groepen mensen en vooral jongeren die soms onder tranen voor het podium staan omdat ze hun hart aan Jezus willen geven!! Wat missen we het persoonlijk contact met mensen om voor hen te bidden en de kinderen te knuffelen. Steeds komt die tekst uit psalm 27 :13 en 14 in m’n geest naar boven waar David zegt: “O als ik niet geloofd had des Heren goedheid te zullen zien in het land der levenden, wacht op de Heer wees sterk uw hart wordt niet verslagen”!! Laten we met elkaar geloven dat spoedig deze hele nachtmerrie achter de rug is!! Laten we geloven dat we ‘de goedheid van de Heer’ weer zullen zien!! Daarom roept de Heer ons op om ‘te wachten op de Heer’, vooral niet te stressen en te zorgen dat ons hart niet verslagen wordt. 

 

 

WOORD VAN WAARDERING VOOR AL ONZE PARTNERS

In deze tijd van lockdown, afstand houden en de avondklok willen we U als onze partners van Living Water Ministries bedanken voor Uw (maandelijkse) financiële ondersteuning. Het is goed om te weten dat Uw giften regelmatig weer gezaaid worden in andere noodlijdende bedieningen in arme landen. Regelmatig helpen we een aantal voorgangers in Tanzania, Nepal, Indonesië en India met financiële giften voor hun kerk!! Want ook in deze 3e wereldlanden hebben de voorgangers en gelovigen het moeilijk en lijden dubbel onder de coronacrisis als we hun niet helpen. En ook al kunnen we nog geen zendingsreizen maken, toch zijn we actief in het monteren van onze TV programma’s en houden op uitnodiging regelmatig evangelisatiediensten in kerken in ons land!!  Ook wordt ons YouTube kanaal goed bekeken. Dank lieve partners dat U ons door deze coronacrisis loodst, zodat we straks weer de draad op kunnen pakken om zielen te winnen voor Zijn Koninkrijk!! Hallelluja!

WE GAAN VERHUIZEN NAAR HET NOORDEN  

Na 47 jaar gewoond te hebben in Vlaardingen gaan we verhuizen naar Oldekerk, een dorp tussen Drachten en de stad Groningen. In de vorige nieuwsbrief vertelden we dat onze enige zoon Samuël en Melissa in september 2020 trouwden en zich gingen vestigen in Marum! Na lang wikken en wegen hebben we de knoop doorgehakt. Als ouders wil je toch het liefst in de buurt van je kinderen wonen en Samuël en Melissa willen dat ook graag!!  Eind April is het zover en trouwens wat valt dat zwaar tegen een verhuizing!! We zijn nog nooit verhuisd en wonen al 47 jaar in hetzelfde huis!!  God heeft ons echt gezegend met onze nieuwe woning. Het is een wit vrijstaand huisje uit 1934 dichtbij het kanaal en bij een bruggetje!! Het is landelijk gelegen in een rustig dorp.  Ook hebben we met Sierd en Mirjam de Jong, voorgangers van de Levensbron Gemeente in Zevenhuizen gesproken en zijn gevraagd of we ons wilden voegen in de gemeente! We vinden het heerlijk om te settelen in de Levensbron en naar de kerk te gaan waar ook onze kinderen komen. Even ter verduidelijking: Melissa is een dochter van Sierd en Mirjam en reeds vele jaren houden we evangelisatiediensten in de Levensbron en voelen ons heerlijk thuis!! Er zijn reeds plannen gemaakt om het gebied dat Westerkwartier heet, de mensen te bereiken met het Evangelie van onze Here Jezus!!   

Foto 3

Iedere keer als we in Jakarta, INDONESIË zijn, worden we uitgenodigd om in de ‘Dôme’, de hoofdkerk van IFGF MINISTRY, een dienst te verzorgen voor ongeveer 1000 mensen. Het is een geweldige kerk met honderden andere gemeenten over heel Indonesië. Regelmatig komen tientallen moslims naar de dienst omdat ze willen genieten van de airco. En dan tijdens het genieten van de airco horen ze het Goede Nieuws dat Jezus van ze houdt en worden ze verwarmd door Gods liefde en komen tot bekering!! Waauw!!  “Wie zielen wint is wijs”!! 

 

NEPAL

Regelmatig hebben we contact met de leiders die ons wees- en kinderhuis ‘The Fathershouse’ in Kathmandu in Nepal leiden. Pastor Philip Fisherman houdt ons regelmatig op de hoogte. Het is vervelend voor de kinderen en moeilijk uit te leggen waarom mama Efi en papa Arjan voorlopig niet kunnen komen. Maar dan worden ze gerust gesteld en hun verteld dat na de corona we weer gauw komen om ze te verwennen met speelgoed, ballonnen en allerlei snoep. Dankzij Uw financiële steun wordt er voor de kinderen gezorgd, krijgen ze 3x per dag een maaltijd en voorzien in kleding en de kosten voor school of opleiding.

Arjan samen met links pastor Philip en rechts één van de verzorgers van de Fathershouse.

Bid voor onze kinderen.

 

Mede dankzij Uw ondersteuning maken we maandelijks een bedrag over voor de totale verzorging en onderhoud van alle kinderen in the Fathershouse!!


Jezus zegt: “Wie een kind ontvangt in Mijn Naam, die ontvangt Mij”!! 


O ja, ons nieuwe postadres is: Arjan en Efi Knevel, Zandumerweg 65   9821 TG  Oldekerk.

We zien uit naar je kaartje….Love you friends!!

---

Living Water Ministries - ANBI geregistreerd - KVK: 411 304 82