MIJN NIEUWE BOEK, EEN AUTOBIOGRAFIE  VAN 252 PAGINA’S IS ZOJUIST VERSCHENEN!!
Zoals ik al eerder berichtte werd ik door John en Shakila Olsen, directeuren van uitgeverij GALILEE in Amsterdam benaderd om een autobiografie, mijn levensverhaal te schrijven!! John en Shakila zijn jarenlange vrienden en hebben een supermooi bedrijf!

Het is een schitterend boek, waar ik m’n kinder- en tienertijd beschrijf, alsmede m’n oude leven met z’n verslavingen. Maar ook hoe ik als jongeman van 19 jaar krachtig tot de Heer kwam.  De ontmoeting met Efi en onze bediening in gospelgroep de Lightbearers. Maar ook de pijn van onze kinderloosheid en de meer dan 30 landen waar we het Evangelie predikten.

De titel van mijn boek heet: “Een leven vol wonderen” en is te bestellen bij Bol.com, Bruna etc, voor € 20,50 ….MAAR VOOR JOU ALS PARTNER BIEDEN WE ONS BOEK AAN VOOR SLECHTS € 16,00 inclusief € 4,80 verzendkosten. Mocht je van deze aanbieding gebruik willen maken? Laat het ons dan via  een e-mailtje weten: aknevel@planet.nl  Geef duidelijk je naam en adres daarin op. Zodra het bedrag binnen is,  sturen we je een exemplaar!! 
Voor de bestelling en betaling zijn er drie keuzemogelijkheden .

Lieve vrienden we zijn jullie zo dankbaar voor je maandelijkse of regelmatige ondersteuning. Zonder je hulp zouden we dit werk onmogelijk kunnen doen!! Gods zegen daarvoor!! We houden van je, Arjan en Efi, Samuel en Melissa…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *