DEZE WEEK ZAL DE NIEUWSBRIEF JANUARI/FEBRUARI 2024 WORDEN GEPLAATST!!

GODS AANWEZIGHEID EN BEWOGENHEID IN INDONESIE!!

“Zingt psalmen voor de Here, want Hij heeft zeer grote dingen gedaan, laat dit bekend worden over heel de aarde”!!  Psalm 12 vers 5

Lieve partners en vrienden,

Efi en ik groeten jullie in de machtige naam van Jezus! We zijn al weer een aantal weken terug uit Indonesië waar we een maandlang evangelisatiediensten hielden in diverse kerken in Semarang, het eiland Tobelo in de Noord Molukken, Manado en Bali.  We willen benadrukken lieve vrienden dat mede dankzij Uw maandelijkse of regelmatige ondersteuning wij dit werk hebben mogen doen!! In iedere dienst ervoeren we een heerlijke zalving van de Heilige Geest en velen werden geraakt, bemoedigd en prijst de Heer, ongeveer 170 vooral jongeren kwamen tot Jezus!!

SEMARANG en MANADO, Sulawesi

Onze 1e activiteit begon in Semarang. Op de luchthaven werden we opgewacht door onze vriendinnen Els de la Croix en Kitty Abbema die aan het hoofd staan van het wees/kinderhuis Tunas Rajawali. We verbleven in het mooie airconditioned gastenverblijf en genoten van de kinderen en de tieners. Ze hadden een avond voor ons georganiseerd waar we met alle kinderen in de kerkzaal op het terrein een dolle en gezellige avond hadden! In overleg met Els en Kitty hadden we een groot aantal dozen met overheerlijke donuts gekocht. Voor de kleintjes nieuwe pyama’s. Voor de grotere jongens en meiden een ‘lekker luchtje’ en dozen vol toiletartikelen zoals shampoo, zeep en deodorant!!  Wat was het een fantastische avond met zang, aanbidding, getuigenissen en natuurlijk een paar keigoede liedjes van Efi. Je kunt het verslag terugzien op onze website.

Overal waar we evangelisatiediensten hielden zagen we mensen soms huilend tot Jezus komen.  In Manado hadden we supermooie diensten in de IFGF* kerk. We werden opnieuw  gevraagd om in de grootste Pinkstergemeente van de GPDI* een zondag avonddienst te houden. Het was geweldig! En aan het einde van de dienst, toen ik een bekeringsoproep deed, liepen zo’n 70 jongeren naar voren om hun hart aan Jezus te geven. 

Familienieuws : ONZE ZOON SAMUËL EN SCHOONDOCHTER MELISSA

We zijn heel erg blij en dankbaar lieve vrienden dat we heugelijk nieuws hebben!!

We worden opa en oma!! Toen Sam en Melissa het nieuws bekend maakten waren Efi en ik uitzinnig van blijdschap!! Ons kleinkind wordt begin April 2024 geboren en we zien er zo naar uit om een ‘klein Kneveltje’ in onze armen te sluiten.

Ook zijn we dankbaar dat we zien hoe God onze zoon gebruikt. In onze gemeente de Levensbron in Zevenhuizen (GR) is hij actief samen met Melissa als jeugdleiders en spreekt regelmatig in de diensten, doet media productie en muziek. Ook ondersteunt hij ons met de ‘School van Evangelisatie’, een 1 jarige cursus binnen de Levensbron gemeente.

Ook betrekken we Samuël meer en meer in het werk van Living Water Ministries en is hij een geweldige ondersteuning voor ons. Wij namen Samuël als jong kind al mee op verre evangelisatie-reizen en hopen dat hij in de toekomst dat ook zal gaan doen met een nieuwe generatie evangelisten.  Een aantal kerken in Indonesië hebben al gevraagd of Samuël de volgende keer mee wil komen om te spreken voor de jongeren en ze te zegenen.

BREAKING NEWS: ARJAN EN EFI DIT JAAR 50 JAAR IN DE BEDIENING!!

Dit jaar 2023 zijn we 50 jaar in dienst van de Heer!!  Naar aanleiding daarvan verschijnt binnenkort mijn boek! Een autobiografie die zal heten: “Een leven vol wonderen”!!  John en Shakila Olsen, directors van Uitgeverij ‘Galilee’ in Amsterdam hadden me benaderd om mijn hele levensgeschiedenis plus onze evangelisatie bediening vast te leggen!! De volgende keer zal ik wat uitgebreider hier over schrijven!!  

NIEUWE GROND: Nu we in Groningen wonen zien we de deuren steeds meer open gaan. Meer en meer kerken in Groningen en Friesland nemen contact met ons op en vragen of we een evangelisatiedienst willen houden en de mensen willen bemoedigen en uitdagen om een  brenger van het Goede Nieuws te zijn in hun eigen omgeving. 

Lieve vrienden we houden van jullie en bidden iedere dag voor onze bidders en partners.

Arjan, Efi, Samuël en Melissa Knevel  

p.s. De volgende evangelisatiereis zal zijn in het Boeddhistische NEPAL!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *