Zondagmorgen 21 april hadden we in onze Levensbron Gemeente in Zevenhuizen (Gr) een z.g. HOMECOMING/JOHAN DE HEER dienst.

De kerkzaal zat tjokvol en jong en oud kwamen met verwachting. Efi had het draaiboek gemaakt, leidde de dienst en hadden een afwisselend programma. Een groep geselecteerde ‘oudere jongeren’ zat de hele celebration op het podium en zongen met de gemeente de mooiste Johan de Heer liederen. Het thema was: “Oh wat een glorie zal dat zijn” wat duidde op de wederkomst van Jezus en de Hemel.

Ik mocht de boodschap brengen en deed een oproep om vooral nu te bidden voor Israël en om klaar te zijn en gered te zijn als Jezus komt. En prijst de Heer, toen ik de bekeringsoproep deed gaven 6 jongeren (!!!) hun hart aan Jezus en liepen onder een daverend applaus naar voren! “Vreugde in de Hemel”.

En wat een verrassing dat ineens Levi, m’n vriendje en m’n bonus kleinzoon samen met z’n moeder Sem helemaal uit Dronten in de dienst waren. Voordat de dienst begon hoorde ik ineens achter mij: “Hallo opa”….Ik keek verbaasd achterom en dacht omdat Levi een witte sweatshirt aanhad, dat het een ‘Engel des Heeren’ was….Wat een leuke verrassing!! En natuurlijk even samen op de foto. Wat een heerlijke dienst! “Voor herhaling vatbaar”!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *