Adres: 2e Maasbosstraat 20 3134 XJ  Vlaardingen

Website:  www.livingwaterministries.nl

E-mail: aknevel@planet.nl - Facebook: Arjan en Efi Knevel

Mobiel: 06.22.494.320 - Voor giften & projecten: NL45 ABNA 058 70 85 266

---

Iedere zondagavond om 22.30 uur op Family7 

 

INDONESIË  Evangelisatie Campagne op Ambon!!   Oktober 2017

 

"GAAT HEEN IN DE GEHELE WERELD, VERKONDIGT HET EVANGELIE AAN DE HELE SCHEPPING. WIE GELOOFT EN ZICH LAAT DOPEN ZAL BEHOUDEN WORDEN, MAAR WIE NIET GELOOFT ZAL VEROORDEELD WORDEN".  JEZUS CHRISTUS

 

Geliefde vrienden,

Efi en ik groeten jullie in de Naam van de Heer. Nog even een update. De voorbereidingen voor onze evangelisatie campagne zijn in volle gang!!   

Maandag 25 september zullen we vertrekken naar Indonesië. We beginnen op het eiland Ambon. De Here God heeft zo'n enorme liefde voor de mensen om ze te redden dat Hij de eilanden niet overslaat. Er staat in Jesaja 42/10: "Dat zij de Heer eer geven en Zijn roem op de eilanden verkondigen"!!  We geloven dat honderden mensen tot levend geloof komen in Jezus Christus!!  Ondanks het feit dat er op Ambon veel duisternis en bij geloof is mogen we door Zijn Woord weten dat het Licht van Jezus sterker is dan de duisternis van de vijand!!  Groter is Hij die is in mij, dan hij die in de wereld is!!  

 


WEST -PAPUA

Ook zijn we gevraagd om in Papua  en Biak een aantal evangelisatiediensten te houden. Naast enkele grote kerken zullen we ook in de jungle evangelisatiediensten houden in primitieve kerkjes.

 

NOODKREET!!      U KUNT  DEZE ZENDINGSMISSIE OOK  MET UW BEDRIJF SPONSOREN !!                                                       

TOTAAL BEDRAGEN DE KOSTEN VOOR DE CAMPAGNE € 5.000,=

 

Tot nu toe is er € 2250  gedoneerd waar we heel dankbaar voor zijn!! Om de campagne tot een succes te maken hebben we nog een tekort van € 2250,=  Vanuit ons hart willen we U smeken om ons te helpen zodat we met elkaar een grote oogst van zielen gaan binnenhalen.  We weten dat God zal voorzien naar Zijn rijkdom in al onze financiële nood, maar Hij gebruikt mensen.  We dienen El Shaddai en het gaat om kostbare zielen die gered  moeten worden!!  

 

Bid dat ook in alle kosten, zoals grondhuur, podium, flyers  etc voorzien zal worden!!   Alstublieft help ons de oogst op Ambon binnen te brengen!!   Als er 2 personen zijn die € 1.000  willen doneren en 1 van  € 250,=  dan zijn we rond. Eigenlijk is IEDER BEDRAG HARTELIJK WELKOM!! Ook kan je via onze website een donatie doen. Klik de rode knop in en doneer digitaal. Vermeld wel: Campagne Ambon.   Help je mee?  www.livingwaterministries.nl  ANBI geregistreerd!       ABN-AMRO projecten: NL 45 ABNA 058 70 85 266

Alvast bedankt voor Uw bereidwilligheid om te helpen. Spannend allemaal! Jullie evangelisten Arjan en Efi . 

 

---

Lieve vrienden,  uw ondersteuning voor ons wereldwijde evangelisatiebediening is van 'Levensbelang', we zijn bezig met de voorbereidingen voor onze Ambon Campagnes.  Wilt U een extra gift overmaken voor Ambon, dan kunt u de rode doneerknop gebruiken en via IDEAL  uw gift overmaken.  

 

---

Living Water Ministries - ANBI geregistreerd - KVK: 411 304 82