Living Water Ministries Logo, with text gradient.

Donaties

DE ZEGEN VAN PARTNERSCHAP!

Living Water Ministries is afhankelijk van giften en donaties. Door te geven/zaaien stel je niet alleen ons in staat om het Goede Nieuws van Jezus Christus te verspreiden over de landen waar we actief zijn, maar je zal ook de vruchten in je eigen leven zien.

Er staat een schitterende tekst in de bijbel, in 2 Korinthe 9 vers 10: “God verschaft jou het zaad om te zaaien, je zult ondertussen geen gebrek hebben en Hij zal omdat je zaait, OOK JOUW ZAAIGOED DOEN TOENEMEN, zodat je nog meer kunt zaaien”!!  Wat een superkrachtige belofte is dit!! 

Voor Efi en mij is het een enorme bemoediging en blijdschap dat door jouw financiële giften wij dit, toch wel zware werk niet alleen hoeven te doen.
We brengen het Goede Nieuws in deze wereld met elkaar, met jou!!

Zelf een bedrag overmaken?
Stichting Living Water Ministries IBAN NL 05 ABNA 049 27 35 638 o.v.v uw bestemming.

Ja, ik wil jullie evangelisatie activiteiten wereldwijd en in eigen land van harte steunen met een éénmalige- of een maandelijkse gift.

Vul onderstaand formulier in en word partner van Living Water Ministries.

Geef duidelijk aan waaraan je en hoe je dit werk zou willen ondersteunen:

  1. Evangelisatiereis- en diensten in NEPAL of INDONESIË
  2. Speciale Gift ondersteuning de kinderen van ‘the Fathershouse’ Nepal
  3. Algemene Zendingsrekening Living Water Ministries
  4. TV-programma’s Family 7 reisverslagen
  5. Persoonlijke gift levensonderhoud Arjan en Efi Knevel

*Het privacy regelent van LWM. 

Door Gods genade mogen we altijd veel vruchten zien in NEPAL. Veel jongeren zijn hongerig naar de zin van het bestaan en staan open voor het evangelie. Steeds weer ervaren we dat als we zingen en spreken over Gods oneindige liefde en het offer van Jezus dat velen worden aangeraakt en een beslissing nemen om Jezus te volgen! 


INDONESIE is een van onze favoriete landen. Ondanks dat Indonesië overwegend Islamitisch is, is de Kerk van Jezus Christus sterk en groeit aan alle kanten. In Indonesië is de oogst echt rijp. Daarom zijn Efi en ik dankbaar dat God voorlopig blijvend voor ons de deuren in dat land heeft geopend om te oogsten! Honderden, vooral jongeren komen tot Jezus!!