KERSTGROET

LIVING WATER MINISTRIES

Kantoor: 2e Maasbosstraat 20, 3134 XJ  Vlaardingen

Arjan mobiel: 06 22 494 320

E-mail: aknevel@planet.nl

Facebook: Arjan en Efi Knevel

Website: www.livingwaterministries.nl

---

Lieve vrienden,

 

Het jaar 2018 is straks weer verleden tijd. Eigenlijk gaan dan automatisch mijn gedachten uit naar wat we allemaal hebben mogen betekenen voor het Koninkrijk van God!!

 

Wij hebben gezien dat de oogst rijp is en vinden het na 44 jaar nog steeds een groot voorrecht en uitdaging om arbeiders te mogen zijn in Zijn wijngaard.

 

Toen we dit jaar revivalmeetings mochten houden in o.a. Chennai, India en in Cuba hebben we honderden mensen zien komen tot Jezus, sommigen onder tranen!!  Met heel ons hart willen we U bedanken voor Uw gebeden en Uw financiĆ«le ondersteuning. Werkelijk, iedere keer als ik een bekeringsoproep doe en zie hoe de aantallen mensen naar voren stromen om gered te worden, denk ik:

 

'Dank je wel lieve vrienden dat jullie het ons mogelijk maken om die zielen uit de hel te rukken om ze aan de Heere Jezus voor te stellen!!  Er is vreugde, zegt de bijbel,  over 1 zondaar die zich bekeert. Het redden van zielen, dat is de belangrijkste reden waarom Jezus als baby werd geboren in Bethlehem!!  Onze Heer zegt: "De Zoon des mensen is gekomen om het verlorene te zoeken en te redden"!!  Lukas 19 vers 10.  

---

NEPAL


Efi en ik willen doorgeven dat we eind januari zijn gevraagd om naar Nepal te gaan! Naast een serie evangelisatiediensten, zullen we tevens de opening bijwonen van ons nieuwe wees/kinderhuis  "The Fathershouse"!  U weet wellicht dat het vorige gebouw zwaar beschadigd werd door die afschuwelijke aardbeving van 4 jaar geleden. Daardoor was het niet langer verantwoord voor de kinderen om daar nog langer te wonen.   

afbeelding-nepal

U kunt op de foto klikken om een grotere versie te bekijken

Dankzij de geweldige financiƫle giften van een aantal vrienden van Living Water Ministries en een Nepal Actie van Family7, is er nu een splinternieuw aardbeving bestendig gebouw gebouwd onder de bezielende leiding van pastor Philip Fisherman en z'n team. Ook zijn we Stichting HVC enorm dankbaar voor hun hulp en inzet om dit alles te realiseren.

 

Geweldig om de kinderen te zegenen. Jezus zegt: "Wie een kind ontvangt in Mijn naam, ontvangt Mij".

 

Wij zouden Uw Kerstgift voor ons wereldwijde evangelisatiewerk zeer op prijs stellen!!  Zou U ons willen helpen? Maak dan Uw gift over op: NL 45 ABNA 0587 085 266 ovv Kerstgift

Efi en ik willen U daarvoor hartelijk danken!!   

---

ARJAN, EFI , SAMUEL EN MELISSA WENSEN JULLIEGEZEGENDE KERSTDAGEN   EN  EEN GEZOND, LIEFDEVOL EN VRUCHTBAAR 2019......

DE OOGST IS RIJP!!

 

Iedere zondagavond 22.30 Op reis met Arjan en Efi Knevel

Living Water Ministries - ANBI geregistreerd - KVK: 411 304 82