Website:  www.livingwaterministries.nl

E-mail: aknevel@planet.nl - Facebook: Arjan en Efi Knevel

Mobiel: 06.22.494.320

---
Jullie vrienden en evangelisten Arjan en Efi

Lieve vriend(in)

Hoe is het ermee? We zijn alweer een aantal weken terug van een zeer gezegende zendingsreis in het Boeddhistische Nepal. Na 3 jaar vonden wij en ook pastor Philip en z’n team het een grote zegen om elkaar weer te ontmoeten. Ik moet denken aan één van m’n favoriete spreuken van de Amerikaanse Dr. Mike Murdock die eens zei: “Go where they celebrate you and not tolerate you”!!

1 t/m 26 MEI GAAN WE VOOR REVIVALMEETINGS NAAR INDONESIË!!

Maar eerst… nieuws uit NEPAL

Toen we eind februari arriveerden op de luchthaven van Kathmandu werden we opgewacht door pastor Philip Fisherman. Philip had een vol programma voor ons samengesteld. 2 zondagen hadden we een dagcampagne in de Great Commission Church. Wat was het een feest voor ons en de kinderen toen we voor de 1e keer het nieuwe gebouw van  'The Fathershouse" binnen kwamen. We deden een dienst voor de kinderen, baden over ze en Efi trakteerde natuurlijk op iets heerlijks, ballonnen en schoolspullen.  Ook werd Efi gevraagd om te spreken op een vrouwenconferentie. Niet gauw zullen we de ‘youthfest’ in de bergen van Kathmandu vergeten. Ongeveer 150 jongeren waren naar het evenement gekomen. Er waren Nepalese dansen, theater en allerlei spelletjes. Efi zong een paar krachtige songs en ik bracht de boodschap. Tijdens de bekeringsoproep kwamen 23 jongeren tot Jezus!!! In totaal kwamen 75 veelal (Boeddhistische) jongeren tot Jezus. Wat een Celebration moet dat zijn geweest in de Hemel. Glorie!!

Klik op de afbeelding om het te vergroten

Honderden mensen, jong en oud werden aangeraakt door de Heilige Geest!

---

INDONESIË: “GOED NIEUWS TOUR!”  Van 1 t/m 26 mei a.s.

Begin dit jaar belde onze vriend en organisator pastor John Pangalila ons op met de uitnodiging om in de maand mei revivalmeetings en campagnes te houden in ’s werelds grootste moslimland, Indonesië!! We baden er voor en voelden tijdens onze ‘stille tijd’ dat de Heer in ons hart legde: ‘Kom over en help ze’!! Daarna bevestigden we in geloof dat we zouden komen. Door diverse pastors en o.l.v. pastor John worden allerlei evangelisatiediensten georganiseerd in een groot aantal GPDI (Gereja Pentecosta BIndonesia) alsmede IFGF kerken van pastor Jimmy Oentoro. Mogen we op jullie steun en gebeden rekenen? Het wordt best wel een intensieve reis waar we ook verschillende keren zullen moeten vliegen naar diverse eilanden. We zullen diensten houden in Jakarta, Semarang, Surabaya, Malang, Manado (Noord Sulawesi) en eindigen met 3 diensten op Bali. Daarna vliegen we 27 mei weer terug naar Amsterdam. 

 

Ons motto is: ‘Evangelisatie van Levensbelang’. Bid dat velen tot Jezus zullen komen.

We beseffen dat we zo hulpeloos zijn als de zalving van de Heilige Geest niet op ons rust. 

Maar we rekenen op de Kracht van de Heilige Geest. Bid dat we een krachtige zalving op ons zullen ervaren  en dat de Heer Zijn Woord zal bevestigen door Wonderen en Tekenen. 

 

FINANCIËN

Dankzij uw maandelijkse (regelmatige) ondersteuning konden we 2 tickets reserveren naar Jakarta.  Maar de kosten in Indonesië zoals visa, accommodatie en binnenlandse vluchten etc bedragen ongeveer € 2000.=   Mogen we als vrienden een beroep op U doen? Door middel van Uw zendingsgift voor Indonesië, investeert U in kostbare zielen die straks tot Jezus zullen komen!  Concreet willen we vragen: “Zou je ons willen helpen? Maak dan je gift over op: ‘Living Water Ministries’  NL45 ABNA 058 70 85 266 ovv. Campagnes Indonesië. Alvast enorm bedankt!!”

Klik op de afbeelding om het te vergroten

---

Living Water Ministries - ANBI geregistreerd - KVK: 411 304 82