Lieve partners en vrienden,

We wensen jullie een fijne (zomer)vakantie. Begin deze maand juli hadden we een unieke openlucht outreach in het centrum van Amsterdam. Via een verslag op onze website kunnen we nu door een nieuw systeem in onze computer al onze partners en vrienden dit verslag via email U toesturen. Op een gegeven moment viel de Heilige Geest en het Damplein stond in korte tijd vol met ongeveer 700- tot 1000 mensen. Vele tientallen met name jongeren werden aangeraakt en baden het zondaarsgebed, sommigen onder tranen. Een groep Duitse jongeren waren zo aangeraakt en nadat ze het gebed meebaden kwamen ze met de armen om elkaars nek naar voren lopen, overtuigd van Gods liefde. We zullen in het najaar 2 TV programma's laten zien op Family7.     

---
GODS LIEFDE EN BEWOGENHEID OP HET DAMRAK!!

GODS LIEFDE EN BEWOGENHEID OP HET DAMRAK!!

Toen Jezus de mensen zag werd Hij met ontferming bewogen. Toen zei Hij tegen z'n leerlingen: "De oogst is groot maar er zijn weinig arbeiders. Bidt daarom de  Heer van de oogst, dat Hij arbeiders uitzendt in Zijn oogst"  Mattheus 9 vers 36/38 LET OP:  Je kunt een extra grote foto bekijken door een willekeurige foto aan te klikken!!   GODS LIEFDE …

Meer lezen.

---

EXTRA  GIFT VOOR DE MAAND AUGUSTUS

In de augustusmaand terwijl we geen samenkomsten hebben is het altijd weer een uitdaging en noodzakelijk om financieel gezegend te worden. Mocht jij/U een extra gift willen overmaken dan zou dat zeer welkom zijn!!

---

Living Water Ministries

Facebook: Arjan en Efi Knevel

Email:      info@livingwaterministries.nl

Website:  www.livingwaterministries.nl

Adres:     2e Maasbosstraat 20

              3134 XJ - Vlaardingen, NL

              ANBI geregistreerd