Adres: 2e Maasbosstraat 20 3134 XJ  Vlaardingen

Website:  www.livingwaterministries.nl

E-mail: aknevel@planet.nl - Facebook: Arjan en Efi Knevel

Mobiel: 06.22.494.320 - Voor giften & projecten: NL45 ABNA 058 70 85 266

---

Klik op de afbeelding om het te vergroten

"Wee mij, indien ik het evangelie niet verkondig"...1 Korinthe 9/16

 

Lieve partners en vrienden,

Toen bijna 30 jaar geleden Stichting Living Water Ministries geboren werd, gaf de Heere in m'n hart de leuze van onze bediening n.l.: "Evangelisatie van levensbelang".  Eigenlijk komt dat overeen met de bovenstaande tekst uitgesproken door de apostel Paulus toen hij in de gemeenten in Korinthe zijn roeping  verdedigde.   Nu na ruim 40 jaar mogen we door de genade van de Heer het reddende evangelie brengen in zoveel landen en honderden mensen tot Jezus zien komen!! 

Klik op de afbeelding om het te vergroten

INDONESIË    26 OKTOBER T/M 22 NOVEMBER 

Een paar weken geleden ontvingen we een telefoontje van onze contactpersoon pastor John Pangalila met de vraag of wij nog voor het einde van het jaar naar Indonesië wilden komen omdat een aantal voorgangers onze bediening graag wilden ontvangen.  Ondanks dat Indonesië het grootste moslimland in de wereld is, is de Kerk sterk en heerst er in het bijzonder onder jongeren een geestelijke honger naar het Woord van God en de manifestaties van de Heilige Geest.

 

Samen met onze cameraman Jeroen Elferink reizen we naar Jakarta en blijven daar 2 dagen. Van Jakarta vliegen we met een vliegtuigje naar het eiland Ambon waar we ruim 10 dagen zullen blijven. Dit is voor ons de 1e keer dat we revivalmeetings zullen houden op Ambon. Vooral voor Efi is dat bijzonder omdat daar 'haar roots' liggen en familie daar heeft wonen.  Na ons programma vliegen we van Ambon naar Manado in Noord-Sulawesi waar we een aantal diensten zullen houden waaronder in de G.P.D.I. gemeente die zo'n 5000 leden telt. Ook zullen we in Lombok en Bali evangeliseren.  Willen jullie voor ons bidden? 

Klik op de afbeelding om het te vergroten

Hier bezoeken we het kinder/weeshuis Phebe in Tondano. We kochten op de markt een paar grote balen rijst en natuurlijk had Efi een verrassing voor de kids. Arjan geeft een altarcall voor de kinderen  voor redding en toewijding en dat ze de leiding en bescherming van hun Hemelse Papa zullen ervaren. Iedereen kwam naar voren!!

Klik op de afbeelding om het te vergroten

MANADO.  Arjan spreekt in de gloednieuwe kerk van ps. John Pangalila en rechts in de schitterende kerk van de I.F.G.F gemeente van pastors Abraham en Martha Yuwono.  

FINANCIËN   Voor het hele Indonesië project is veel geld nodig. Alle reis-en verblijfskosten , binnenlandse vluchten, campagnekosten etc  komen voor onze rekening. Living Water Ministries heeft een budget daarvoor apart gezet dat bestaat uit donaties van onze maandelijkse sponsors. Ook willen we graag de voorgangers van kleine kerken die het vaak moeilijk hebben zegenen met een gift. We hebben nu nog een tekort van € 2500,=. We geloven dat de Heer in deze nood rijkelijk zal voorzien, maar Hij gebruikt Zijn kinderen.  Als U een zendingsgift wilt overmaken  zijn hier de gegevens: ABN-AMRO projectenrek.  NL 45ABNA  058 7085 266 o.v.v. Evangelisatie Indonesië.  Alvast enorm bedankt!!

 

FAMILY7   Het nieuwe televisieseizoen is op 1 oktober begonnen.  We hebben deze zomer niet stilgezeten en hebben samen met Jeroen Elferink  dagenlang doorgebracht in z'n studio in Overpelt België.  De komende weken zal Family7 in onze wekelijks TV show : "Op reis met Arjan en Efi" nieuwe programma's laten zien van een evangelisatieactie op de Dam in Amsterdam, een campagne in Myanmar en van een recente zendingsreis  in Macedonië. Iedere zondagavond 22.30 uur wat herhaald wordt maandagmiddag 13.30 uur.   

 

VOORBEDE    Bij ons in Vlaardingen hebben we een LWM gebedsteam die gedurende onze afwezigheid regelmatig samen komen om voor ons te bidden. Gebed is de motor van onze bediening en de geestelijke strijd is een realiteit. Daarom stellen wij Uw ondersteund gebed zeer op prijs!!  Wat een voorrecht dat jullie als partners van Living Water Ministries deel hebben aan de zielen die gered gaan worden!! We doen het met elkaar!!

Klik op de afbeelding om het te vergroten

---

Lieve vrienden,  uw ondersteuning voor ons wereldwijde evangelisatiebediening is van 'Levensbelang', we zijn bezig met de voorbereidingen voor onze Indonesië Campagnes.  Wilt U een extra gift overmaken voor Indonesië, dan kunt u de rode doneerknop gebruiken en via IDEAL  uw gift overmaken.  

 

---

Living Water Ministries - ANBI geregistreerd - KVK: 411 304 82