Arjan en Efi Knevel

Adres: 2e Maasbosstraat 20, 3134 XJ  Vlaardingen

Telefoon: 010.43.533.63 

Mobiel: 06.22.494.320

Email: aknevel@planet.nl

 

---

Lieve partners en vrienden van LWM

 

Het is ons een eer en genoegen om al onze vrienden en sponsors uit te nodigen voor onze speciale Living Water Ministries

 

Partner Party op zaterdag 15 september a.s.

in Vlaardingen

 

We willen aan u  als onze partners en vrienden van LWM uit dankbaarheid onze waardering  tonen en u verwennen!! U zult op de hoogte gebracht worden over de recente ontwikkelingen  betreffende onze evangelisatieprojecten.  Het zal dit keer een bijzonder feest worden, want Stichting Living Water Ministries bestaat dit jaar 30 jaar.  Alle reden om God te danken en een feestje te geven.

---

WAAR  ?

In de LENTIZ Groen van Prinsterer Lyceum Rotterdamseweg 55 3135 BG in Vlaardingen. (hoek van Hogendorp laan/Rotterdamseweg). Als u met openbaar vervoer komt kunt u 9292 raadplegen. Er rijdt momenteel helaas nog géén trein naar Vlaardingen. 

---

HOELAAT  ?

Inloop  vanaf 12.00 uur  Om 13.00 uur start het officiële samenzijn.   

Ons bestuur  zal een update  geven over uw waardevolle aandeel aan deze internationale evangelisatiebediening van Living Water Ministries.  Er zal muziek zijn en gastoptredens, getuigenissen…kortom een afwisselend feestelijk programma.     

---

LEKKER ETEN

We zullen in een ongedwongen, gezellige sfeer  genieten van heerlijke hapjes en….een Indonesische maaltijd. Het is heel fijn om elkaar te ontmoeten. Ook zullen we als hoogtepunt een Amerikaanse Veiling  hebben met verrassende prijzen. De opbrengst dáárvan zal bestemd zijn voor ons Nepal Project in Oktober.  Dan zal de opening plaatsvinden van het Fathershouse.

---

AMERIKAANSE VEILING

We hebben voor de Amerikaanse Veiling uw hulp nodig om prijzen in te zetten wat u zelf mee kunt brengen. Een mooi in folie ingepakt cadeau  een ‘cadeaubon’ of iets ‘lekkers’. Tijdens de veiling zelf speelt de muziek en kun je het te veilen cadeau voor 1 euro winnen. Het gaat net zo lang door tot de muziek stopt. En wie dan het laatste euro muntje heeft gegeven is de winnaar. En zo maar door tot alles op is. Dus vergeet niet om voldoende losse 1 euro muntjes mee te nemen.  

---

WAT HEEL BELANGRIJK IS !!

Met het oog op het koken van de maaltijden willen we graag weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Laat het ons dan weten door ons een e-mailtje te sturen met hoeveel personen je komt en hoeveel kinderen er meekomen , ze zijn welkom. Geef je dan op vóór 3 sept. bij:  suusmeer@gmail.com  o.v.v. ‘ Partnerparty 15-sept.’

(Tip: soms werkt het emailen ook als je op het blauwe emailadres klikt)

 

Wij, als bestuur van Stichting Living Water Ministries en Arjan en Efi  Knevel  zien er enorm naar uit om jullie te begroeten.                                 

Living Water Ministries - ANBI geregistreerd - KVK: 411 304 82