Living Water Ministries Logo, with text gradient.
Arjan & Efi Knevel

Wie Zijn Wij?

Wij zijn Arjan en Efi. We hebben in 50 jaar van evangelisatiebediening in meer dan 30 landen de Boodschap van Gods liefde gebracht aan honderdduizenden mensen, jong en oud!! Ook in Italië zijn wij actief geweest en hebben duizenden (Rooms Katholieke) mensen bereikt o.a. door middel van TBNE televisie met het evangelie. We hebben met eigen ogen mogen zien dat velen tot geloof kwamen!

We zijn regelmatig actief in ons favoriete land Indonesië, waar tijdens onze recente zendingsreis in Augustus 2022 ongeveer 450 met name jongeren de beslissing namen om Jezus te volgen! Daarnaast zijn we actief in Nepal, India, Myanmar, Cuba en een aantal Afrikaanse landen. 

We zijn ook heel dankbaar dat we een volle agenda hebben in ons land.

“Best wel aardige mensen.”

Alexander Mosselaar

Efi Knevel

Worshipleader/zangeres

Efi is een zangeres met een bijzonder stemgeluid. Precies 50 jaar geleden begon Efi te zingen in een Country-Gospelgroep The Lightbearers. Met The Lightbears trok ze ons land door en zong vanuit een grote Gospeltruck in stadscentra van Groningen tot Maastricht.  Regelmatig trad Efi samen met haar man Arjan op tijdens de toen zo bekende ‘One Way Days’ georganiseerd door Stichting Opwekking!  

Ook bleef Efi niet onopgemerkt bij de EO en samen met Arjan werd ze uitgenodigd om te zingen in diverse radioprogramma’s en regelmatig in TV programma’s zoals: “God verandert mensen” dat gepresenteerd werd door Feike ter Velde. 

In 1986 werden Efi en Arjan door Elly en Rikkert Zuiderveld gevraagd om medewerking te verlenen aan het toen zo bekende project “In Verwondering”!!  Maar het absolute muzikale hoogtepunt van Efi kwam toen ze samen met Arjan door de EO werden gevraagd om een CD op te nemen waar ze begeleid zouden worden door het bekendste orkest van Nederland, het Nederlands Metropole Orkest. Toen dit gerealiseerd was vlogen Arjan en Efi op uitnodiging van de EO voor een TV Special met een team naar Griekenland!  

Vrij recent nam Efi samen met Arjan een schitterende Engelstalige CD op met als titel: “Through it all, 45 jaar Arjan en Efi” die ook via Spotify te beluisteren is!!! Je kunt hun nieuwe CD bestellen via de website! Plaats je bestelling in het winkelwagentje.