Reisverslag Indonesië

Hallo lieve vrienden, 

 

we willen graag een update doorgeven over onze recente evangelisatiereis in Indonesië!!

Deze afgelopen drie weken hielden we 15  evangelisatiediensten in Semarang, Tobelo, Manado en op Bali!!

Ook hebben we voorraden aangevuld in het wees/ kindercomplex Tunas Rajawali in  Semarang waar Els de La Croix en Kitty Abbema de founders zijn. 

We zegenden in Tobelo, Noord Molukken gezinnen met voedselpakketten!!

Ook mochten we gemeenteleiders en werkers zegenen met financiële giften van onze lieve sponsors van Living Water Ministries.  

 

Totaal vlogen we 9 keer in verschillende vliegtuigen inclusief  3x in een propellor vliegtuig! 

Nooit zullen we vergeten dat we ‘s nachts met een grote houten speedboot in het donker over het water scheurden om in Ternate te komen. En dan nog uren in auto’s hobbelen!! 

Maar dat was het allemaal waard om zeker 160 mensen, waaronder veel jongeren tot Jezus te brengen. 

 

En een hele groep jongeren bevrijd zien worden van verslavingen en immorele manipulate. God is zo goed. Wat was en is dit een machtige zendingsreis. Dank je wel lieve partners en vrienden voor jullie financiële steun en gebeden!!Wij zijn zo dankbaar!!

 

En nu…. nemen wij even een heerlijke tijd van rust en relaxen op onze favoriete plek, een hotel aan zee voordat we weer huiswaarts keren!!  

 

Aan iedereen die hier aan heeft meegeholpen op welke manier dan ook, willen we zeggen: “We houden van jullie en danken je voor jullie liefde voor mensen en liefde voor de Heer”. Die zegen komt weer terug naar jullie!! 

Wat ik persoonlijk zo mooi vind is waar staat in Spreuken 19:17  (HSV) : ‘Wie zich ontfermt over de arme, leent uit aan de HEERE. Hij zal hem zijn weldaad vergelden.’

 

Liefs jullie vrienden Arjan en Efi!❤️🎶🙏🏾🔥🌺

30 juli hadden we in Semarang een krachtige evangelisariedienst in een grote Pinkstergemeente!! We werden allerhartelijkst verwelkomd door het leiderschap!! De Heer was in ons midden en veel mensen werden geraakt door Efi’s aanbidding en liedjes!!
Ook na mijn boodschap voelden we allemaal de aanwezigheid van de Heilige Geest! Toen ik een oproep deed voor totale overgave, stroomde bijna iedereen naar voren en velen onder tranen! Ook namen 9 mensen een keuze voor Jezus!! Revival in Semarang!!❤️😎👍🔥🙏🏾🌴