ARJAN EN EFI WENSEN AL ONZE PARTNERS EN VRIENDEN EEN GEZOND, BRUISEND MAAR BOVENAL EEN GEZEGEND 2024!!

Arjan en Efi, dit jaar 2024, 50 jaar getrouwd!

Lieve partners en vrienden,
Tot op deze dag kunnen we met dankbaarheid zeggen: “Tot hiertoe heeft de Heer ons geholpen”. De afgelopen maand December deden we een serie diensten in eigen land en mochten zien dat in IEDERE SAMENKOMST vooral jongeren een keuze maakten om Jezus te volgen!! En niet alleen de mensen worden gezegend, maar ook vinden we het een voorrecht om voorgangers en gemeenteleiders te bemoedigen!

Het grootste Moslimland: Indonesië!
In september j.l. waren we een maandlang in Indonesië waar we evangelisatiediensten hielden in diverse kerken in Semarang, het eiland Tobelo in de Noord Molukken, Manado en Bali. Ongeveer 200 jongeren en ook moslims namen Jezus aan!! In iedere dienst was het feest!!

MIJN NIEUWE BOEK, EEN AUTOBIOGRAFIE  VAN 252 PAGINA’S IS ZOJUIST VERSCHENEN!!
Zoals ik al eerder berichtte werd ik door John en Shakila Olsen, directeuren van uitgeverij GALILEE in Amsterdam benaderd om een autobiografie, mijn levensverhaal te schrijven!! John en Shakila zijn jarenlange vrienden en hebben een supermooi bedrijf!

Het is een schitterend boek, waar ik m’n kinder- en tienertijd beschrijf, alsmede m’n oude leven met z’n verslavingen. Maar ook hoe ik als jongeman van 19 jaar krachtig tot de Heer kwam.  De ontmoeting met Efi en onze bediening in gospelgroep de Lightbearers. Maar ook de pijn van onze kinderloosheid en de meer dan 30 landen waar we het Evangelie predikten.

De titel van mijn boek heet: “Een leven vol wonderen” en is te bestellen bij Bol.com, Bruna etc, voor € 20,50 ….MAAR VOOR JOU ALS PARTNER BIEDEN WE ONS BOEK AAN VOOR SLECHTS € 15,00 inclusief € 4,80 verzendkosten. Mocht je van deze aanbieding gebruik willen maken? Laat het ons dan via  een e-mailtje weten: aknevel@planet.nl  Geef duidelijk je naam en adres daarin op. Zodra het bedrag binnen is,  sturen we je een exemplaar!! 
Voor de bestelling en betaling zijn er drie keuzemogelijkheden .

of nog makkelijker, scan deze QR CODE 

Nepal
We zijn bezig met de voorbereidingen voor een zendingsreis naar Nepal. Pastor Philip heeft ons gevraagd om evangelisatiediensten te verzorgen in diverse dorpen en in de grote stad Kathmandu. Ook probeert Philip en z’n team om een vergunning te krijgen voor een 2-daagse Openlucht Campagne. Wil je dit in gebed brengen? Mocht je iets extra’s willen doen, een gift dan zou dat echt geweldig zijn!! Ook willen we onze kinderen zegenen in ons wees/kinderhuis, The Fathershouse in Kathmandu!!  Alvast ook namens het team in Nepal en de kinderen,  enorm bedankt!!

Lieve vrienden we zijn jullie zo dankbaar voor je maandelijkse of regelmatige ondersteuning. Zonder je hulp zouden we dit werk onmogelijk kunnen doen!! Gods zegen daarvoor!! We houden van je, Arjan en Efi, Samuel en Melissa…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *